Gott Nytt År!

Något jag aldrig tagit på allvar är det här med nyårslöften, varför ska jag göra löften till mig själv en gång om året, och varför sen hålla dem om det ändå bara är löften till mig själv? Detta år ska jag dock göra ett försök, det här är saker som jag faktiskt behöver ändra på trots allt! Dock håller jag med BlondinBella - det är mål, inte löften!

Galet.

Galet. Det är det enda ord som går att beskriva den shopping-mani som tagit sig in i mitt huvud. Två dagar. Tre klänningar. Ett par jeans. En kjol. En Tshirt. 800 kr. Rea i Sverige är inte alls dumt, och nu är jag beredd inför Glasgows alla utekvällar. Eller just det ja, H&M katalogen kom ju idag... Hello new clutch, bag, skirt, top, wedges, flats and bikinis.

Mellandagarna

Efter en massa julmat, presenter och dagar i sommarhuset, så är jag redo att åka hem igen. Mamma och jag har också hunnit med shopping (två klänningar för 209:-) samt bio då vi (läs: jag, då mamma sov) såg Sherlock Holmes  - Game of Shadows. Den kan verkligen rekommenderas! Resten av veckan bjuder på mer shopping, plugg med UG och även nyårsfirande i Ystad av alla ställen, med James Bond tema.

God Jul!

Nu är det ju officiellt 24 December, och i sann julanda tittar jag på Sagan om Konungens Återkomst. Hur den blivit en del av min jul vet jag ej, men så är det.

Jag vill bara önska er alla en riktigt God Jul, samt ett Gott Nytt År även om jag hör av mig innan 2012, och även önska er alla välkomna till denna blogg. Förhoppningsvis har några av er följt med mig från min förra blogg, men kanske kommer några nya läsare att hitta hit också.


RSS 2.0