Obeskrivlig trötthet.

Oj oj oj vilken lördag jag hade igår. Den inleddes kl 10 vid Mikaelas port, sen  tog vi bussen till Braehead där vi säkert shoppade i fem timmar. Efter det blev det Ikea och Sainsburys, innan jag äntligen fick slänga mig i sängen igen 18.10. Det jag kom hem med är: blomma, värmefläkt, sportkläder, plånbok, knäckebröd, pasta, currypulver och lingonsylt. En mycket lyckad runda, med andra ord.

Senare på kvällen (trots huvudvärk och allmän trötthet) tog vi oss till The Garage som man definitivt kan kalla en av Glasgows bästa klubbar, med cirka fem olika dansgolv att skaka rumpan på. Dit åker vi igen och igen, har vi gemensamt beslutat.

Idag har jag inte gjort annat än att myst, tittar på tv och pluggat en helvetes massa. Ikväll blir det "stek" till middag, och jag har stora planer på thai curry gryta imorgon. Nu - åter till plugget.

Jellybaby.

I stil med vårat nya motto "ha kul" så blir det en utgång. På en torsdag. Ja, du läste rätt. Jellybaby, here we come.

Har blivit med lägenhet.

På dagens schema stod träning, brain storming och lägenhetsvisning. Jag har hunnit bocka av alla tre, och särskilt den sista delen blev fenomenalt lyckad. Fyra svenska tjejer är nu stolta ägare (hyrare?)  av en fin lägenhet i Buchanan View, där vi kommer bo vårt andra år. Extra glad blev jag när vi fick lägenhet på tredje våningen (ni kommer alla att tacka mig om det börjar brinna på våning 4-13, så det så). Jag ser också fram emot större kyl, mer skåp och ett nytt fräscht rum med obegränsad värme.

Nu väntar mina cupcakes på mer icing sugar, som jag så här kl 21 på kvällen sprang till affären i ösregnet för att köpa. Bara för att.

Helt slut.

Kom nyss hem från gymmet, helt packat var det tyvärr, kö för att komma in. Och på 30 minuter lyckades de också slarva bort mitt gymkort, istället blev jag Ajnu Gupja. Trots allt en lyckad vända eftersom vi igår stod där och ryckte i dörrarna kl 11, vilket vi tyckte var en bra tid att gymma. Men nej, de öppnar 13 på söndagar.

Skolan har dragit igång och vi hade minsann test idag. Skitbra gick det, så klart. Snart bär det av till Mikkis som också anlänt, den sista, och det ska bli så kul så.

Så här kan det se ut, sent, sent på kvällen.

Tillbax

Väcktes som vanligt tidigare än vad jag skulle gått upp av min pappa, vilket är standard så fort vi ska iväg. Öppnade dörren och såg en hög presenter från brorsan (Temugg, te och choklad) som var helt tipp-topp. Flög iväg med mina svenskar, Ullis och Åsa och med mycket skratt och väskdragande kom vi till slut fram till Strathclyde halls. Ja, efter att jag anklagats för att ha en väska med kille i, så tung var den..

Sen dess har vi hunnit med att städa (jag i alla fall) och ta en runda på stan. Nu är vi redo inför skolstarten och kvällens utgång!!

Bio på G.

Gör mig redo att invadera Lund, bara tandborstningen kvar... Ikväll blir det bio - My Week With Marilyn, har velat se den sen i våras så jag hoppas verkligen den är lika bra som jag förväntar mig. Med tanke på helgens Golden Globes så behöver jag nog inte oroa mig.

Imorgon blir det shopping med pappa, inhandlas ska:

Te
Bröd
Kexchoklad
Sås
Soppa
Läkerol
Korsordstidningar
Och lite annar smått och gott förstås!

Dear Marketing Essay, please change your designer.

VD

Ikväll visas nytt avsnitt av Vampire Diaries, och om jag känner mig själv så kommer jag att sitta uppe tills jag kan se det online, så mycket har jag längtat.

Helt OK.

Det känns ändå helt okej när mamman min kommer hem från Lund med två nötfria choklad, ett mörkt och ett ljust, och en tesil. Då var kvällen räddad! Ja, om jag någonsin blir klar med plugget, vill säga.
RSS 2.0