Hehe.


En fladderkatt, någon?

Då var det dags igen.

De senaste åren har jag dragit på mig diverse sjukdomar och skador, och imorgon är det återigen dags för mig att inta vårdcentralen. Detta besök bjuder på en trevlig vistelse hos en sjukgymnast då jag har totalt fucked-up mitt knä sen drygt en vecka tillbaka. Jätteskojigt har det varit, jag ser ut som en 120-åring när jag går i trappan och som Quasimodo när jag haltar fram på rak mark. Min salva har hjälpt men min takt är fortfarande lika farligt snabb som en snigels. Ja, ni förstår. Imorgon dock, då blir det ändring!!

Midsommar

Firade midsommar i härliga Malmö med finaste. Under dagen hade jag gjort en krans utav orange rosor, rosa rosor och vita nejlikor, som jag bar tillsammans med min ljusblå klänning. Jag kommer nog köra på liknande krans nästa år (var jag än är...) eftersom den blev så himla snygg! 

Vi började eftermiddagen hemma hos Amanda där vi spelade lite spel medans vi inväntade den efterlängtade solen, sen tog vi oss till havet där vi firade midsommar nästan helt ensamma i gräset. 



Väl där spred vi ut alla våra filtar, satte igång grillen och började spela kubb. Efter oändligt många rundor kubb, kortspel och marshmallows blev det dags för lite brännboll innan vi alla packade ihop och tog oss hemåt vid 23.30. En helt perfekt och underbart mysig midsommar, helt enkelt! 

Bästa artikeln

Hittade bästa "artikeln" för den som har humöret nere eller bara är trött på hur människor behandlar varandra. Den kan också leda till lite skratt, ett stort jävla leende och kanske också tårar i ögonen. 

6. The moment in which this Ohio athlete stopped to help an injured competitor across the finish line during a track meet.

The moment in which this Ohio athlete stopped to help an injured competitor across the finish line during a track meet.

17-year-old Meghan Vogel was in last place in the 3,200-meter run when she caught up to competitor Arden McMath, whose body was giving out. Instead of running past her to avoid the last-place finish, Vogel put McMath's arm around her shoulders, carried her 30 meters, and then pushed her over the finish line before crossing it.

Läs alla händelser här.


Summer.

Idag var det verkligen sommar när jag cyklade till gymmet, varmt och soligt. Det fläktade även kallt från min motvind (varenda jävla gång är det motvind) vilket jag för en gångs skull uppskattade. 

Jag hade det jätteroligt på Emilias student, och även hon fick sommar den dagen, då solen kom fram minuter inna utsläppet. Både jag och Amanda ville dra på oss de gamla studentmössorna och vita klänningar och låtsas att det var vår studentdag. Väl hemma hos Emilia blev det skratt, god mat och live-musik då de hade ordnat med ett litet band till kvällen. 

Imorgon ska jag till Mikaelas sommarhus, vilket kommer bli riktigt mysigt. Tyvärr utlovas det regn under dagen men vi kommer nog kunna mysa en hel del trots det, om inte mer.
(För er intresserade har jag även avslutat the 30 Day Shred Dag 7, och jag kan säga att det blir lite lättare med tiden, samtidigt som Jillians röst blir mer irriterande efter var dag som går. Snart dags för Level 2! )

Be happy for the little things.

Var väldigt tacksam att jag var ensam på gymmet idag, då jag lyckades spruta vatten rakt i näsan. Twice.

just saying.

What's happening?

Helt plötsligt så verkar det som om alla mina bilder, header och bakgrund försvunnit. Har ingen aning vad som hänt, men jobbar på en ny design nu på grund av det, så förhoppningsvis kommer allt att se bra ut om ett tag!

Training.

Tror jag gått och blivit en träningsgalning, något jag aldrig förväntade mig. Ever. Jag är nu medlem på Healthness Gym i Lödde, som har öppet 6-22 varje dag, vilket passar mig perfekt då jag gärna tränar lite senare på kvällen. Eftersom Lödde är relativt litet har det resulterat i att jag ofta är på gymmet helt ensamt, vilket både är otroligt skönt och otroligt läskigt. Dessutom kan jag spela min musik hur högt jag vill i stereon! 

Nu har jag gymmat där tre gånger (på fyra dagar) och kroppen är helt slut. Dessutom har jag cyklat eller promenerat varje dag, så kroppen börjar bli lite trött. Men skönt är det, och varje dag vaknar jag och funderar på vilken aktivitet jag ska hitta på under dagen. 

Idag påbörjade jag även Jillian Michaels - 30 Day Shred som jag enbart hört fantastiskt bra om. Jag tänkte beställa den men gjorde en snabb Youtube-sök istället. Man ska använda hantlar men vi har inga så jag använde vattenflaskor, vilket funkade riktigt bra, men jag tror att hantlar på 1 - 1.5 kg hade varit bättre eftersom flaskorna bara blir ca 0.5 kg och då får man inte samma workout.


1. Lever på papaya med lime. 2. Och lyxar ibland till det med både kokosnöt-dryck och jordgubbar. 3. Syrran sydde denna dundersöta nalle till mig på syslöjden. Han heter Nallis tillsvidare men jag kommer nog snart på något bättre. 4. Mitt gym, som alltid verkar vara öde!

UPDATE: Jag hann knappt än skriva att vi inte äger hantlar så kom pappa hem från sommarstället med en hel hög! Det kallar jag service.

so much to do.

Jag jobbar, relaxar och livet leker. Trots det dåliga vädret har jag det toppen, men dagarna går långsamt. Idag tog jag och Amanda en fika, den första av många denna sommaren, på Center Syd och sen hälsade vi på syrran på McDonalds. 

Imorgon ska jag cykla till Healthness gym i Lödde och köpa ett månadskort där (mamma har dessutom köpt mig skönaste och coolaste gymskorna ever) och sen handla tills på tisdag då några vänner kommer på middag. Detta kräver förstås även ett besök på Systembolaget, så man kan fira Sverige i rätt anda! 

So long.
RSS 2.0