Bästa ägget.

Jag är lite ledsen att jag missar alla påskhärligheter där hemma, men är samtidigt glad att jag stannade kvar här i några dagar extra så jag hinner med sånt som jag faktiskt behöver göra klart. Nu borde jag egentligen röja undan lite plugg och annat tråkigt, men eftersom det är påskafton idag så tänkte jag kolla lite film samtidigt som jag dricker té och fortsätter knapra på världens kanske finaste påskägg! 

Jag kan erkänna att det fanns en del mer choklad i ägget när jag faktiskt fick det...

Utvilad.

Efter familjebesöket, där vi hann med det mesta mellan himmel och jord (Kelvingrove Park & Museum, Botanic Gardens, Shopping, Jamie's Italian, distilleri, Afternoon tea etc. etc.) så hade jag noll tid att vila upp mig innan det blev dags för lägenhetens storslagna påskfest. Vi bjöd in alla vi känner och några till, bakade cupcakes och fixade snacks, och spelade musik på max.

Efter att vi äntligen gick till sängs 04 på morgonen så tog jag en välförtjänt sovmorgon och gjorde inte ett dugg produktivt innan jag gick med tjejerna och Fergus för middag på TGI Fridays! Även det kändes välförtjänt efter en stressig, men väldigt härlig vecka.


Är fenomenalt stolt över kycklingcupcakesen som jag och mikaela lyckades tillverka dagen till ära! 

Never Mind.

Never mind vad jag skrev i förra inlägget, jag har åkt på världens dunderförkylning och ligger nu i sängen och äter glass. Är ju visserligen skönt men hade mycket hellre legat i sängen och ätit glass utan halsont. Att man aldrig får som man vill! Det blir lite plugg om ett tag, romanasoppa och sedan sängen! Hoppas på bättre tider imorgon...

Då var det stressigt.

Har precis suttit och gjort ett detaljerat schema (timme för timme) för de kommande tre dagarna i mitt liv. Jag har en hel del plugg att röja undan, plus en massa sociala grejer som jag vill hinna med, också gymmet på det. Så nu ska jag sluta prolong the inevitable och fortsätta med plugget, så jag kanske får någon ledig timme de kommande dagarna! So long!


Everglades! Vaddå lifedream coming true? 

Emotional High.

Jag är fortfarande på en emotional high sen beskedet i onsdags, och tidigare idag var jag och lämnade in min ansökan till University of North Carolina Greensboro!! Det känns som om ingen dag kan bli dålig nu när jag vet att jag kommer att tillbringa ett helt år i drömmarnas land. Jag förväntar mig allt från frat parties som blir nedstängda av poliser och underbara baseball matcher till galna tanter på Walmart, och jag längtar efter varenda liten sekund.

Skolans baseball-lag

Bästa Dagen!!!!

Lyckan är total! För drygt en timme sen fick jag reda på vad jag gått och längtat efter i flera veckor efter, var jag ska åka under mitt utbytesår!! Jag har växlat mellan att vara exalterad och skiträdd, men HALLELUJAH jag fick mitt förstaval!!! Hela nästa läsår ska spenderas på University of North Carolina Greensboro!!!! Jag har aldrig velat åka någonstans så mycket i mitt liv tidigare, det här är helt otroligt vad glad jag är!!

Det är helt otroligt vad mycket jag skrikit och babblat sen dess, och jag kommer nog vakna upp imorgon och tro att det inte är sant, för såna här drömmar kan man knappt tro går i uppfyllelse, men det gör dem!! Ikväll ska det firas!!
Random, googlade bilder på mitt framtida hem, Greensboro (med inslag av Smoky Mountains, N.C.)!!! <3

Diamonds are a girl's best friend

 
Lite nytt i samlingen, lagom till våren! 

Suffering from realness.

Efter att ha fått påfyllning av Lingonbröd i helgen och en härlig utgång med Maggie så kickstartar jag denna veckan idag med en massa plugg.

Eftersom jag får besök om mindre än två veckor så ska jag försöka bli av med det mesta plugg innan det, men det tar sin lilla tid. Jag har dessutom fyra inlämningar och lite annat smått och gott som också måste bli färdiga.

Exam times!

Idag gick skolan ut med våra exam times, så nu vet jag äntligen vilka tider jag har mina prov så jag bättre kan planera sommaren och tiden innan dess, vilket är väldigt skönt för en planerare som mig. Min första exam har jag redan 8 maj (exams är 7-31 maj) och min andra 15 maj. Båda två är mitt i veckan och det är precis lagom tid emellan de två. Dessutom så är mitt sommarlov nu ganska långt, eftersom 15 maj kommer att vara min allra sista dag detta läsår!! 

Rainy Days

Nu kom det där som jag gått och bävat inför, och absolut inte längtat efter - regnet! Så efter en runda till Tesco och en near death experience med en liten hund så var jag glad att komma innanför dörren igen!

Efter en väldigt stressig vecka så är det också skönt att kunna njuta av helg, även om den också kommer innehålla en del plugg. Ikväll blir det Mexican Fiesta och imorgon både mellofinal och utgång. Söndag blir nog vilodag, men nu är det bara två veckor tills familjen kommer så jag försöker röja undan lite plugg tills dess! So long!



Dagens godaste.

Inte nog med att jag fick pannkakor till frukost imorse, men som dessert till vår söndagsmiddag fick jag minsann något som en svensk utomlands bara kan drömma om! Nämligen...

Finaste Mikaela hade ordnat med både vetebullar och mandelmassa från Sverige, så det var njutning på högsta nivå!

West End fun.

Igår hade jag en heldag med Anna som flyttade hit från Tyskland för några veckor sen. Vi gick hela vägen till West End i solen, och väl där tog vi en lång promenad i Kelvingrove Park, en snabb runda inne på Kelvingrove Museum, och lite shopping på Byres Road och där omkring. Inne i en vintage-butik hittade jag en väldigt kul grej som jag bara var tvungen att köpa, fyra shotglas med sverigemotiv!

RSS 2.0