Från oss alla till er alla.

Tänkte bara snabbt önska alla som läser bloggen en God Jul! Det blev tyvärr lite ont om snö idag, då det mesta tinat bort sen gårdagens oväder. Det finns dock många klappar under granen och det doftar gott i köket, så trots förkylning kommer det här nog bli en strålande jul!



Home Alone.

Jag har varit hemma i Svea rike sen i måndags nu, och det är minsann skönt. Varje gång man reser hem så blir det bara sköare och skönare, det här med att ha familjen, att inte behöva göra allt själv och bara allmänt att vara i Sverige. 

Igår gick jag ut och dansade med Daniel, min bror, och hans kompisar, och det var så himla roligt. Jag är glad att jag kände några av de som var där, men de andra var så härliga de med så jag ville inte alls gå när klockan slog 2. Av någon anledning stänger de då. Haha tyvärr fick Daniel vänta där ute med min jacka för att vakterna vägrade släppa ut mig trots att jag inte alls skulle tränga mig i garderobskön. Jobbigt värre. 

Shop til you drop.

Idag ska Mikaela "Gasläckan" och jag ge oss ut på stan och armbågas med alla andra julklappsgalna Glasgowbor. Det känns redan som om det här kommer att bli vilt, men jag har världens längsta lista så ut ska jag banne mig! Sen ikväll ska vi också äta middag på TGIFridays, och jag har verkligen längtat. Det var evigheter sen jag åt middag ute så jag ska gå all in ikväll! Om jag överlever shoppingrundan förstås...

Taking the Hobbits to Isengard.

Igår var det dags för ett epic biobesök, med Janis, Mikaela, Fergus och Åsa, i form av The Hobbit: An Unexpected Journey. Den var minst lika bra, om inte bättre, än de tre andra filmerna. Karaktärerna, skådespelarna, dialogerna, animeringarna och utsikterna var underbara allihopa, och trots 2 timmar och 47 minuter i biosalongen så var mina ögon stora hela filmen igenom. Längtar redan tills nästa film!


Christmas Kick-Off Party

I tisdags arrangerade vi one hell of a julfest, vi hade bakat pepparkakshus, muffins, gjort drinkar, ställt fram skumtomtarna och klätt ut oss. Jag låter bilderna tala för min utklädnad, och har min familj otur kanske de får se den i verkligheten, säg runt 23e December...

 
(Hallå, vi behöver ingen julgran, vi kan dansa runt mig...) 

Things I want.

Seriöst Glasgow, hur svårt ska det vara? Veckorna går med skinande sol och iskalla grader till plusgrader med regn, men inget där emellan. Är det så mycket begärt att få se några få ynka snöflingor igen? Jag tycker inte att jag begär allt för mycket här, så kom igen!  


Lazy Saturday.

Efter ännu en utgång igår, för att fira Kate's födelsedag, så har jag spenderat dagen i sängen. Just nu är det Harry Potter som gäller, men sängen kallar. Gårdagen var så sjukt rolig, men jag är väldigt glad att jag lämnade klubben vid 2 tiden, även om jag kom hem först en timme senare efter ett långt stopp på McDonalds, utekvällarnas "restaurang" helt enkelt.


When the weekend come.

Hur man firar in helgen, en snabb guide av Frida Gustafsson. 

Först så tar du på dig mjuksbyxorna, precis som alla andra kvällar. Sen kokar du upp glögg, snor till dig lite pepparkakor och öppnar den där superviktiga påsen med skumtomtar. Klart! 

Saturday

Här kommer en bild på cupcakes som jag bakade till lördagens utgång. Jag är jäklans stolt över hur fina de blev. Nu måste jag komma på något riktigt bra till vår julfest, så att jag och Mikael kan baka ännu finare cupcakes.

Chocolate & Vanilla.


Hello December.

 
Så här dagen efter en riktigt vild utekväll tyckte jag att det passade bra att skriva ner vad mer jag har att se fram emot denna månad.

- Snö! 
- The Hobbit
- Restaurangbesök med Gasläckan och Eggcatchern
- Julshopping
- Julbord
- Julfest
- En julfest till
- Kate's födelsedag
- Filmvisningar på George Square
- Juuuuuuul! 
- Happy New Year! 
RSS 2.0