La Familia.

Tanken var att mina föräldrar skulle kommentera inlägget nedan om hur duktig jag verkar vara på att laga mat men så blev det visst inte. 

Idag har jag klarat av vårterminens värsta presentation, som blev klar 10 minuter innan själva presentationen, och snart ska jag göra lite pasta och sen plugga på. Ska belöna mig med ett kexchoklad också. 

Kelvingrove Museum. Rekommenderas till alla Glasgow-besökare.

Casual Friday.

Gjorde en sån där lätt, lite lagom, hastigt tillredd Kycklingfilé i ugn med rosmarin, vitlök och citron med en pastasallad med vitlök, fetaost, olivolja, lättstekt paprika och tomat. Ja, sånt Frida Gustafsson enkelt släger ihop en fredagskväll. Nu kommer jag nog äta detta cirka tre gånger i veckan...

Efter lite mer studier ska jag snart krypa ner i sängen med chokladmousse och Harry Potter & The Deathly Hallows Part II.

So little time.

Har nu sovit (eller ja, försökt) på hotellet med familjen de två senaste nätterna, och är nu hemma och vilar upp mig inför morgondagens skola. Familjen är här tills på tisdag så vi har lite kvar att hitta på. Än så länge har vi hunnit med en massa shopping (läs: ballerinas, pumps, klänning, kofta, ringar, halsband, väska, diadem, sykit, skrivarfärg .m.), Kelvingrove Museum, afternoon tea och en massa annan god mat.

Afternoon tea var riktigt kul, vi gick til Te Willow Tea Rooms som är designat av Mackintosh och åt vår vikt i mackor, scones och kakor. Syrran fick världens maffigaste varm choklad.

De kommand dagarna ska vi äta lite till och förhoppningsvis promenera ner till Glasgow Green och Winter Gardens, om vädret tillåter. Bilder kommer i veckan.

Vill ha.

Galaxy nails blir nästa veckas projekt.

Kärlekens Dag.

Happy Valentine's Day.
Dagen till ära intar de fyra blondinerna (vid starten bara tre) Glasgows gator i jakt på god mat och mycket dricka, då vi firar våran kärlek till varandra med en härlig och romantisk (?) dubbeldate. Min roommate fick precis blommor skickade till sig av sin pojkvän, men jag är cool och köper mina egna tulpaner.

Tack.

Tack, ni Business-gudar som gav mig ledigt denna vecka. Min förkylning håller i sig och halsen bränner, men inga tecken på feber så allt för mycket kan jag inte klaga. 

Jag har redan hunnit med veckans storhandling och kontraktinlämning, så återstår gör bara en massa plugg, städning, bakning och planering inför helgen. Imorgon blir det Valentine's Day firande med mina svenskar också, då de fyra blondinerna intar en av Glasgows restauranger. 

Insåg precis att mango är en stenfrukt och ska undvikas eftersom jag finner det lite svårt att klia mig i munnen.

Great.

Har haft mycket att stå i denna veckan, men nu är det helg och jag planerar att enbart relaxa, särskilt som jag dragit på mig en förkylning. Enbart ont i halsen än så länge, hoppas det inte blir värre. Så idag blir det att titta klart på Harry Potter 1, skriva vykort, städa, plugga och knarka Läkerol. 

Den kommande veckan är i alla fall reading week, så blir jag värre har jag ändå knappt några lektioner alls, istället kan jag ligga hemma och önska att mina föräldrar var här och passade upp mig med soppa och varm choklad!

A long day.

Idag har varit en av mina längsta dagar på länge. På grund av mitt återkommande sömnproblem ligger jag vakenofta, länge, och mår därför skit dagen efter. Har i alla fall klarat av alla fyra föreläsningar idag, plus ett gymbesök där jag testade lite nya maskiner, bara för att de såg roliga ut. Snart väntar sängen, min sista påse popcorn och en film - det lutar åt Skönheten & Odjuret.

ps.

Åsa, Ulrika, Jag och Melissa.

Anledningen till att det blivit noll bilder på bloggen på senaste är att jag glömt sladden till kameran, så jag kan inte ladda upp några. Jag har också slarvat bort halva laddaren men det är en helt annan sak. Så här såg vi ut i lördags på The Garage (där vi kommer hänga en hel del pga ett skolprojekt).

Är man förvirrad så är man.

Ibland är livet inte lätt. Så här knasigt blev det för min mamma när jag rabblade upp vad de ska ta med sig till mig om 1.5 vecka när de kommer hit. 

Jag ber mamma att köpa diverse grejor, så som kexchoklad, te, bröd och pärlsocker (verkar inte finnas här och det är ett måste på kanelbullar!). Hon antecknar allt så hon kommer ihåg det. 

Två dagar senare frågar pappa mig varför mamma köpt 2KG strösocker som hon tänker flyga över med. Ja, inte fan vet jag men ett gott skratt fick jag! 

Det är ju tanken som räknas så - Tack mamma! 

The French Crap Day.

Lyckligt lottad, det är vad jag är. Igår var det frankrikes crepes day och jag bor med två fransyskor. Med andra ord blev det crepes både till middag och dessert. I tre timmar åt vi, åt lite till och skrattade så vi grät. Så här kul har jag aldrig haft i min lägenhet förut. 

Idag har jag lämnat in årets första uppsats, lämnat in ett till arbete och börjat på ett annat. Snart är det MDP och sen möte med enterprise-gruppen. Efter allt detta ska jag försöka släpa mig till gymmet, de har ju trots allt öppet sent. Och efter träning blir det Sverige-kväll hemma hos Åsa med hennes rugby gäng. Taggad!


Nu är det bara två veckor tills min familj kommer, så nu gäller det att råplugga så jag inte behöver göra det då. Jag har "typ" planerat en massa, men allt hänger ju faktiskt på vädret. Tror inte de skulle uppskatta en promenad i Glasgow Green om det ösregnar. Museebesök och annat kommer de dock inte undan...
RSS 2.0